3

BRILLENKLAAR

voor een langer schoon en helder zicht

Brillenklaar is een uniek werkend product en is geschikt voor glas en kunststof. Brillenglazen blijven langer schoon (gemiddeld 8 tot 12 dagen) en zullen niet meer condenseren. Regenwater loopt direct van de glazen af.
Daarnaast blijft de binnenzijde van autoruiten (vaak vet vanwege de airco, kachel of blower) 6 weken langer schoon en zullen ook niet meer condenseren (bij vochtig weer).
U kunt het tevens gebruiken voor uw badkamer spiegel, tablet, telefoon glazen tafels, ramen, helm vizieren (binnenshuis tegen het beslaan, buitenshuis tegen de regen) en televisies blijven stofvrij.
Ook kunt u uw ramen wassen met Brillenklaar (1 dopje in een emmer met 10 liter water). Uw ramen blijven langer schoon (zeker 3 tot 4 maanden), regen stroomt direct van uw ramen af en het zorgt voor een geweldige glans.
Kortom, u kunt het gebruiken voor al uw glas en kunststof producten.

autoruit

Breng ongeveer 2 cm Brillenklaar aan op de passagierskant, en 2 cm aan op de bestuurderskant, vervolgens opwrijven met een droge doek.

Breng ongeveer 2 cm Brillenklaar aan op de passagierskant, en 2 cm aan op de bestuurderskant, vervolgens opwrijven met een droge doek.

brilschoonmaak

Brillenklaar is 100% veilig voor uw brillenglazen, is volledig afbreekbaar en siliconen vrij.
Het product kan niet bederven of uitdrogen en de werking blijft behouden.
Let op: Brillenklaar dient u minimaal te gebruiken (gebruik zeer weinig).
Hoe minder u gebruikt hoe langer het object schoon blijft.
Prijs € 29,95 inclusief verzendkosten (ook naar het buitenland).